Secret_porc ibèric

Ingredients per a quatre persones:

4 peces de 125g de secret de porc ibèric.

1 ceba.

2 pastanagues.

1 porro.

3 alls.

1 got de vi negre.

1 got d’aigua.

Sal.

Pebre.

1 cullerada de mantega.

Maizena Express. (espasant).

Oli d’Oliva Verge Extra.

Elaboració:

En l’olla a pressió poseu-hi una mica d’oli i la mantega, salpebreu els trossos de secret, afegiu-los a l’olla i segelleu-los, mentrestant talleu les verdures, retireu de l’olla els trossos de secret a un plat, si és necessari a la olla afegiu-hi una mica d’oli, afegiu-hi totes les verdures, salpebreu i sofregiu, seguidament afegiu-hi el vi negre, deixeu evaporar l’alcohol, afegiu-hi un got d’aigua, introduïu la carn, tapeu l’olla i ha partir del vapor deixeu coure a potència mitjana quinze minuts. Obriu l’olla traieu els trossos de carn, tritureu la salsa i passeu-la a una cassola, lligueu la salsa amb Maizena Express, introduïu la carn i escalfeu. Emplateu.