PotatgedeColCigrons-BR

Ingredients per a quatre persones:

½ col.

4 patates.

300g de cigrons cuits.

1 xoriço.

1 ceba.

2 grans d’all.

1 pastilla de brou de carn.

1 fulla de llorer.

1 culleradeta de comí mòlt.

Sal.

Pebre.

Oli d’Oliva Verge Extra.

Elaboració:

Pela la ceba i talla-la en juliana, pela els grans d’all i pica’ls ben menuts, escalfa un parell de cullerades d’oli en una olla i sofregeix la ceba a foc lent. Mentrestant, neteja la col i talla-la en tires. Pela les patates i talla-les a trossos. Quan la ceba estigui ben tendra, afegeix l’all i fregeix un minut. Talla el xoriço a rodanxes i afegeix-les a la cassola. Sofregeix durant un parell de minuts remenant. Incorpora la col i les patates, cobreix amb aigua i afegeix una mica de sal i pebre i la pastilla de brou esmicolada. Afegeix el llorer i porta a ebullició. Quan bulli tapa la cassola i deixa coure durant quinze minuts. Introdueix els cigrons i escampa el comí, cuina durant quinze minuts més.