Pollastre_Escamarlans

Mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 

1 pollastre

12 escamarlans

1 ceba

1 tomàquet

1 copa de brandi

2 fulles de llorer

2 grans d’all

ametlles torrades

julivert

safrà

oli

sal

pebre

fumet de peix 

Elaboració: 

Poseu oli en una cassola i daureu el pollastre, aparteu-ho del foc i sofregiu la ceba, el tomàquet i el llorer. Tot seguit torneu a posar el pollastre a la cassola, afegiu-hi el brandi i evaporeu-lo. Salpebreu, semi cobriu-ho tot amb el fumet de peix i deixeu-ho coure a foc mig durant 30 minuts. Feu una picada amb els dos grans d’all, i el julivert, les ametlles i el safrà. Afegiu-hi una mica d’aigua per alleugerir-la. Un cop el pollastre estigui cuit, afegiu-hi la picada i deixeu-ho coure uns minuts més. Finalment, afegiu els escamarlans i deixeu-ho coure uns minuts abans de servir-ho.