Musclos_marinera_patates-BR

Ingredients per a quatre persones:

1 kg de musclos.

4 patates.

1 ceba tendre.

4 tomàquets.

1 Culleradeta de polpa de nyora.

1 copa de Brandi.

1 got de vi blanc.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

En una cassola poseu l’oli i sofregiu la ceba tendra tallada, metres tan netegeu els musclos, i quant la ceba sigui transparent afegiu-hi els musclos, el Brandi i *flamegeu. Afegiu la salsa de tomàquet i la polpa de nyora, doneu-li unes voltes i afegiu el vi blanc, tapeu. Quant els musclos s’obrin s’han de treure de la cassola, seguiu cuinant la salsa, mentre tan descloeu els musclos i reserveu-los. Peleu les patates i talleu-les a cuadrets, fregui-los en oli fins que quedin rossos, quant estiguin fetes escorreu-les damunt de paper de cuina. Per emplatar poseu les patates, els musclos, la salsa marinera, julivert i una cullerada de maionesa.

*Nota: Per flamejar el Brandi tanqueu l’extractor de la cuina ja que hi ha risc incendi.