Mandonguilles amb rovellons i salsa-BR

Ingredients per a 4 persones:

24 mandonguilles.

1 pot de rovellons en conserva.

2 cebes.

3 grans d’all.

2 pastanagues.

200 ml de vi negre.

2 cullerades de salsa anglesa.

Farina.

Oli d’oliva verge extra.

Sal.

Pebre.

Elaboració:

Passa les mandonguilles per farina i fregeix-les en una tartera amb oli. Enrosseix i reserva-en un plat. Pela i pica els alls, les cebes i les pastanagues i posa-les a sofregir en la mateixa tartera fins que quedin caramel·litzades. Salpebre. Aboca el vi i dóna-li un bull perquè s’evapori l’alcohol. Aboca una mica d’aigua, la salsa anglesa i deixa reduir tot durant 10-15 minuts. Cola els rovellons i dona-lis un lleuger rentat. En una paella amb una mica d’oli sofregeix els rovellons. Tritura la salsa i afegeix les mandonguilles i els rovellons. Deixa bullir durant 6-8 minuts a foc mitjà.