CremaD'esparregs

Ingredients per a 4 persones:

24 espàrrecs verds.

2 porros.

1 ceba.

60 g d’arròs.

Sal.

Pebre.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Posa la part inferior dels espàrrecs, la part verda dels porros i de la ceba tendra a coure en una cassola amb abundant aigua. Cou tot durant 15 minuts aproximadament, cola i reserva el brou. D’altra banda, pica els porros, la ceba tendra i els espàrrecs (sense les puntes) i posa’ls a sofregir en una cassola amb una mica d’oli, assaona, afegeix l’arròs a la cassola de les verdures, ofega-ho breument i aboca el brou colat . Salpebra cou tot durant 20 minuts. Triturar i reserva, col·loca les puntes dels espàrrecs en un bol i rega amb unes gotes d’aigua, tapa el bol amb film de cuina, fes un forat petit i introdueix-lo al microones durant 2 minuts. Serveix la crema i decora-la amb les puntes models espàrrecs.